Systeemontwerp

Een van de moeilijkste componenten van het softwareontwikkelproces is de vertaling van een idee / concept naar een concreet eindproduct. Cruciaal hierin is het analyseren en opstellen van volledige requirements. Deze requirements worden vertaald naar functionele specificaties. Denk hierbij aan use cases, hoe interacteert de gebruikers met het systeem. Als laatste worden deze functionele specificaties doorvertaald naar een technisch ontwerp. Op basis van dit technische ontwerp kan het uiteindelijke softwareproduct gerealiseerd worden. Er vinden dus vele vertalingen plaats, waarbij het de kunst is om elke stap meer detail aan te brengen, zonder verlies van de oorspronkelijk beoogde functionaliteit.

True Rebels heeft veel affiniteit met het vertalen van concepten naar bedrijfsprocessen. We spreken de taal van de business en zijn in staat om ons snel in nieuwe concepten in te werken. Daarnaast beschikt Rebels over een gedegen technische kennis. Deze combinatie zorgt ervoor dat True Rebels sterk is in het vertalen van concepten naar het uiteindelijke softwareproduct. Rebels kan gevraagd worden voor de realisatie van het product, maar ook voor consultancy op het vlak van softwareontwikkeling of het toetsen van de verschillende vertalingen.

Gerealiseerde ontwerpen: financiƫle processen stroomlijnen, poststromen digitaliseren, klantgerichte online diensten uittekenen.